Pages

perjantai 16. toukokuuta 2014

TJ 10!!!

ARVATKAA MITÄ!!!
TJ 10!!!
Tai jos oikein pilkkua ruvetaan viilaamaan niin 10 yötä mutta 9 päivää! Aivan täydellistä, oijjoi! <3
Ihan kohta pääsen ostamaan candykingejä ja jälkiuunileipää! Muut asiat tulee sitten niitten jälkeen käkäkä. :) Toivottavasti saan ekan äitiyspäivärahan ajallaan niin ei tartte pihistellä määrissä.:D KELA ei oo nimittäin vieläkään ratkaissut mun äitiyspäiväraha-hakemusta. Siinä on taas niin tehokasta toimintaa että ei voi muuta ku hattua nostaa.

Kaikki jotka seuraa innokkaasti facebookkia tietääkin jo miten mun koulun kanssa kävi!
Mä siis autuaan onnellisesti missasin mun vikan loppukokeen!
Tarina meni niin, että mun edellinen koe oli viikko sitten keskiviikkona. Mulla luki kyllä yhdessä lapussa että vika koe on siitä tasan viikon päästä klo 9-12, mutta joku oikosulku tapahtui mun aivoissa sen viikon lööbailun aikana niin, että olin valmistautunu henkisesti menemään kokeeseen keskiviikon sijaan torstaina ja vielä ihan väärään kellonaikaan. Että hups vain! Rupesin sitten keskiviikkona kaivelemaan koulujuttuja esille, mutta facebookista huomasin miten mun kurssikaveri oli julkaissut kuvan missä hän tuuletti sitä miten vika koe on nyt ohi! Meillä piti olla sama koe joten meikällä rupes hiukan pulssi kiihtymään ja kädet hikoamaan kun harmaat aivosolut rupes käsittelemään juuri saatua tietoa. Kävi siis yksinkertaisesti niin, että missasin kokeen. Hups heijaa! Onneks sisko lohdutti että väärät päivämäärät liikkuu suvussa, joten tämä tapahtuma ei tuntunu ihan niin pahalta kestää buahahaa :D
Hätä ei sinänsä ollut tämän näköinen, koska kurssi on menny mulla tosi hyvin ja läpäisin sen ilman loppukoettakin. Olisin kuulemma voinu hyvää selitystä vastaan tehdä kokeen myöhemminkin, mutta mun kuuluisa kunnianhimo oli taas kadoksissa ja päätin tyytyä hiukan huonompaan kurssiarvosanaan- ja jättää koe tekemättä. Hah.
Semmonen tarina! Tää täytyy kertoa hyvin värikkäästi Turun yliopistolle vaihtokertomuksessa. Varmasti ilahtuvat.

Mutta mitä mä sitten oon touhunnu koko viikon ja vähän ylikin?
No hyvät ystävät, mä oon shoppaillu!
Oon laittanu rahaa haisemaan niin etten halua ees laskea montako euroa oon käyttäny.
Oon käyny kerta toisensa jälkeen ostoskeskuksessa nauttimassa laatuajasta itseni kanssa, shoppailun tuottamasta ilosta ja hyvästä sapuskasta.
Tässä muutama esimerkki...





On jokseenkin täydellistä istahtaa juomaan kuppi lattea (suklaisia lisukkeita unohtamatta), riisua kengät ja lepuuttaa väsyneitä jalkoja. (Varsinkin jos kyseessä on tämmöset nojatuolit mitä tässä kuvassa :D näyttää ihan joltain bordellin sisustukselta.)Istua ja katella ihmisiä niin kauan että sokeripiikki saavuttaa huippunsa ja jaksaa lähtä taas painamaan pitkin ostarin käytäviä.




Mähän oon tuhlannu kaikki rahani H&M nimiseen harvinaiseen kauppaan mitä ei muualta maailmasta löydy :D Hahhah! Eikun oikeasti huvitti mennä sinne ja tulla ison kassin kanssa pihalle. Mutta sieltä sattui löytymään mulle ihana juhlapaita, yks mekko mitä voin käyttää raskaana, pari pitkää toppia, Danskulle vaatteita ja kummilapsille juttuja. Mä oon yrittäny ajatella myös aikaa Thaimaa-reissun jälkeen, koska en usko että musta on siinä vaiheessa enää kaupoille lähtijäksi. Tosin en mee vannomaan, koska esim. IKEAN reissu houkuttelis aivan mahrottomasti! 
Mun/meidän kaikkien kummilasten synttärit osuu toukokuulle ja heinäkuulle, ni oon ostanu täältä kaikille lahjat valmiiksi <3 ei tartte enää ku postittaa murusille yllärit. 
Mulla on muuten maailman ihanimpia kummilapsia, pusuja vaan niille kaikille <3

Tähän väliin on pakko laittaa kaks kuvaa ostarin veskistä! Siis ihan suht hulppea toiletti etten sanois.
Mulla oli kamala kiirus ottaa tää kuva ennen ku pari kireän näköistä venäläistä lampsi tuolta kulman takaa. 
Venäläisistä mun on pakko sanoa sen verran, että kaikki thaikut inhoaa niitä. Ne tulee tänne isännän elkeillä, sotkee kaikki paikat, mellastaa ja pitää itteään jotenki aivan äärimmäisen erinomaisina.
Oon tavannu tällä reissulla muutaman mukavan venäläisen, mutta kaikki muut (ja niitä on muuten paljon!!) on ollu oikeasti nihkeetä sakkia!

Veskissä on aina tuoreita kukkia <3

 Täältä löytyy yks aivan mahdottoman ihana kauppa! Ostin kummipojulle sieltä penaalin ja jotain pientä sälää :) HArmi kun sitä putiikkia ei löydy suomesta.

Sitten löytyy tietenki näitä hifistely-merkkejä. Oli pakko ottaa kuva tästä kun toi hinta sai melkein mun aortan repeämään. Kyseessä siis pikkutytön Guessin kesäpaita ja shortsit. Hinta 57€. Että siis sillälailla! Harmi kun mulla ei oo tyttöä niin en sitten varastoon kehdannut ostaa, vaikka oisin siis valmis maksamaan mitä hyvänsä että lapsella on Guessia yllä!
Tää on ku karkkikauppa! <3 Voisin vuorata meidän kodin kaikilla ihianilla jutuilla, ja nää vois olla niitä juttuja! Noi on kaikki muovia mutta ne on vieny mun sydämen täysin. I LOVE COLORS! (Vai onko se colour, en koskaan muista! :D)

 Ostin itelleni jotain aivan täydellistä. Helmet ja rannekorun dimangipalloilla! Kyllä joka naisella pitää vähintään yhdet helmet olla! Eri asia sitten on pitääkö niitä olla kolmet, mutta siitä ei tarvi nyt onneks keskustella. :D Ootan niin että pääsen käyttämään näitä. Vaikka mikäs tai kukas mua estäis yhdisämästä näitä pierunpuremiin shortseihin ja haalistuneen reikäiseen toppiin?

 Muut ostokset jääkööt salaisuudeksi :)

Meidän ihana Danskun hoitaja on tänään vikaa päivää meillä. Ostin sillekin helmirannekorun läksiäislahjaksi. Sitä hoitajaa tulee kyllä iso ikävä, ja voin kuvitella että Danskukin kyselee vielä pitkään missä Micky on. Oli oikeasti niin pelastus että saatiin hoitaja meille ja oon osannu arvostaa sitä todella paljon.<3
Tosiaan maanantaina me lähdetään lasettaan täältä meidän thaikku-kodista ja suunnataan hotelliin viikoksi. Sieltä sitten kirjoittelen viimisen postauksen :)

Aurinkoa elämäänne, kohta nähdään! <3<3<3














 

6 kommenttia:

  1. en kestä camma ko oot nii shoppailija!!:D ite jaksoin tänää kiertää 3 kirpparia, jota en oo kuukauteen jaksanu tehä. se ei vissiii liiku suvussa vaikka päivämäärien unohtamine liittyski! ja herkkujen arvostus!!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malle musta on kyllä kuoriutunu täällä aikamoinen shoppailija :D mutta arvaa mikä sitä vähän lieventää: täällä on kaupat täynnä polyesteri-vaatteita!!! Ja mä en suurin surminkaan halua pukeutua muoviin, en kesällä enkä talvella.

      Poista
  2. ;DDDhyvä että joku jarruttaaa:!)))

    VastaaPoista
  3. En kestä tulkaa jo Suomeen! Auto on nyt muuten meiän puistossa, mutta varmaan kohta se siirtyy Tikkurilaan :)

    VastaaPoista
  4. Olipa ihana juttu Tää :) mut Yks jutska, meillä on kahdet venäläiset naapurit ja ne molemmat on todella mukavia ja ystävällisiä ja huomaavaisia ihmisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, hyvä muistutus ;)
      Mekin ollaan tavattu täällä muutamia mukavia rajanaapureita, mutta jostain syystä tuntuu että tänne maahan matkustaa suuri joukko venäläisiä turisteja asenteella "me omistetaan kaikki". Lisäks ne ei vaivaudu puhumaan englantia ja sen takia thaikkujen on osattava venäjää.
      Mutta yleistäminen on ihan hanurista! Puhun nyt vaan sillä kokemuksella mitä mulla on venäläisistä tämän reissun osalta, ja mitä thaikut on niistä kertonu. :)

      Poista