Pages

maanantai 17. helmikuuta 2014

Kuvia!

Mun puhelin on vähintään yhtä ailahtelevainen ku minä. Nyt se suostui lähettämään kuvat koneelle. Iloitkaamme siitä. :) Tässä siis sekalaisia kuvia pitkältä aikaväliltä.

Meidän pieni hyttysten syömä enkeli <3 mun koivet on saanu myös osansa hyttysiltä ja näyttää nyt ihan ruton riivaamilta.

Saadaan lainata meidän vuokranantajan skootteria joka ei oo menopeleistä luotettavin. Meinaa sammahtaa risteyksiin. En oo uskaltautunu sillä mihinkään mutta Jaska uhmaa välillä kohtaloa :)

Leikkasin murmelin kikkaroita lyhyemmiksi. Suomessa Danielin hiukset oli ihan suorat, täällä ne menee söpösti kikkaralle. Mun tukka on kans muuttunu täällä muttei välttämättä parempaan suuntaan. Harottavampi se ainakin on.

Punakka? 

Hikinen? 

Aah, tää oli niin hyvää! Venäläistä salaattia, vuorattu majoneesilla ;)

Nää pinkit kukat ilahduttaa mua ihan jokainen päivä! Koulun piha tulvii näitä ihanuuksia <3


Chicken Tikka Masala. Tää ruoka on t a i v a a l l i s t a !!!!! 

Kaverilla oli muutama pullo kuorma-auton perässä!

Pupeloidi <3

Pojan pottakirja. Kovia kokenut, saa nähdä kestääkö rissun loppuun asti.

Kookospalmu. Uaah.

Biitsiltä! :) 

Pupsukkainen <3 otti heti omakseen jonkun pikkutytön hiekkalelut.


Edustuskuva käkä :D

Evästauko <3

Daniel herättää ihastusta thaimaalaisissa tervehtimällä "savaijdii khap" (samalla kädet tuodaan yhdessä kasvojen eteen) ja kiittämällä "khop khun khap". Mulla ei oo mitään muistikuvaa miten noi kirjotetaan vaikka opiskelen thain perusteita.

Aah, onneks täällä on myös mäkki josta saa ihaniaihania ranskiksia :D

Etsi napa.

Tom Yam-keitto on taivaallista! Uaah. Voisin syödä tätä päivittäin!

Musta on tullu täällä mentosejen ystävä. Näitä on hyvä pitää laukussa, jos vaikka sattuu huono olo tulemaan. Tai makeanhimo.

Meidän vastapäätä asuu ranskalainen pariskunta joilla on 5v poju ja vanhempi thaimaalainen lastenhoitaja. Daniel viihtyy siellä tosi hyvin ja menee välillä tunniksi leikkimään tohon ulos.Enempää tekstiä ei irtoa. Kirjotan kyljelläni sängyllä ja asento on vähintäänkin epä-ergonominen!
Seuraavaan kertaan! :)


2 kommenttia:

 1. hei sinne . pitkään kesti ennenkuin saatiin tietoon kirjoittamasi blogi . Kivan näköistä ympäristöä siellä , tietysti otat vain hienoista ja kauniista paikoista kuvia että saat muut kateellisiksi. Takapihalla on tietysti nahkaparkitsemo joka haisee koko ajan !! Kiva että Danielkin viihtyy siellä vaikka naapureissa ei taida olla niin mukavia leikkikavereita kuin Lonsissa. Kai D vielä muistaa millaista on kuravaatteissa olla ja kontata sateesta märässä maassa.
  terveisiä muillekin T: A & T.

  VastaaPoista
 2. HAHAHAAAA :D
  Olipas hauska etta lempi-naapuritkin eksyi tanne blogin syovereihin!
  Kerroin eilen Danskulle teilta terkkuja ja se alotti heti puhua papattamaan Aijasta ja Timpasta! Se muistaa teidat varsin hyvin, tai sitten teidan marjapuskat! Onneks tullaan takasin kesan kynnyksella ni saatte heti olla hatistelemassa poikaa pois puskista :P Tuleekohan tasta seuraavasta muksusta yhta havyton naapuri. Ma muuten tartteisin Aija ennustuksen kumpi taalta on tulossa. Me ei ite tiedeta ja kaikki kyselee vauvan sukupuolta. Ma luotan sun arvioon! :P

  Toivottavasti meidan pirtti on viela pystyssa, samoin teidan. Meilla on kova luotto etta meidan pihasauna on maalattu sisalta valkoiseksi ennen ku tullaan takasin hahaa. :D Sudit kouraan ja maalaamaan! :D

  VastaaPoista