Pages

maanantai 24. helmikuuta 2014

Nyt kohti taivasta katselen.

Viimeviikon kohokohta:
Pidettiin eilen ensimmäistä kertaa täällä olon aikana nettisurat. Voi että, tiedättekö. Niitä oli niin ikävä. Tuntui niin ihanalta ja lohduttavalta ja turvalliselta kuunnella niitä. Ihan parasta että on tämmönen mahdollisuus vaikka asuu ulkomailla. <3 Seurat kuulu Leppävirran ry:ltä. Oli kiva ajatella että siellä oli mahdollisesti Jaakon vanhemmatkin ja me kuunneltiin samaa puhetta :)

Tänään käytiin tossa lähellä olevassa kauppakeskuksessa. Jaakko kävi Thai-hieronnassa ja mä sen jälkeen tunnin jalkahieronnassa. Voi veljet! Se oli niin rentouttavaa! Ja ihanaa! Ja halpaa! Jos tunnin jalkahieronta maksaa Suomessa n. 60€ niin täällä se on alle 5€. Voin taata ettei toi kerta jääny ainoaksi kerraksi! Teki kyllä niin hyvää: istua pehmeässä mukavassa nojatuolissa, laittaa silmät kiinni ja tuntea miten veri lähtee kiertämään koivissa. Lopuksi sai kupillisen teetä. Ah! Omaa ihanaa laatuaikaa parhaimmillaan!

Olin lukemassa koulun kirjastossa ja mietin tyytyväisenä miten ruskealta mun sääret näytti! Vilkaisu kohti kattoa paljasti syyn: katto oli täynnä ikkunoita jotka oli likaisen ruskeat. Auringon valo varmaan heijasri ruskeaa likavaloa ympärilleen ja sai sääretkin näyttämään ruskeilta. Äh.

Samaisessa kirjastorakennuksessa on ihana kahvila! Kattokaa mikä tyyny! <3

Ja ihana seinämaalaus.

Ja ihana leivos, slurps! Söin siellä kahvilassa myös tänään ekaa kertaa lounasta mutta se oli karvas pettymys. Riisiä oli 3/4 lautasellista ja kanaa pieni nokare. Ainiin, oli myös kaksi siivua kurkkua. Entistä nälkäisempänä lompsottelin tuttuun ja turvalliseen Cafeen ja sain mahani täyteen.

Kahvilasta.

Ahkeraa opiskelua! Ja pringlesejä. Pahoinvointi jyllää edelleen aina aamuisin ja aamupäivisin ja mulla on pakko olla aina jotain suolapitoista laukussa hätävarana.

Tää oli niin hauska :D Opiskeltiin tänään miten voi saada lisää rahaa. No, naimisiinmeno oli opettajan mielestä yksi vaihtoehto :D

Pupuliini karusellissa <3Muuta tänne ei oikeastaan nyt kuulu. Elämä on ollu jotenki tosi ihanaa. Ootellaan lisäks pienellä jännityksellä miten meidän lastenhoitajaetsinnän käy: ollaan sovittu jo yhden naisen kanssa että se tulee meille, mutta mikään ei oo varmaa ennen ku se kantaa matkalaukkunsa tänne ja asettuu taloksi. Jännä siis nähdä miten käy!

Ihania kevätpäiviä sinne Suomeen! <3


Ps. Tata blogia on klikkailtu jo 635 kertaa! Hakellyttavaa!

3 kommenttia:

 1. Onpa mukava kuulla teiän kuulumisia sieltä jostain! Vähän vaan hiukoo noi sun syömisaiheet-ja kuvat, nimittäin oon tänää aloittanu vesipaaston. Mutta ethän sä sitä voinu tietää. Siistiä ku on nyt vk hiihtoloma, lähtään Jerisjärvelle mökkeilemään ja hiihtämään, mieletöntä. Täällä Kuopiossa on jo melkein kevät. Tai ainaski kevättä rinnassa, heh. Tsenppiä sinne ja terq jaskalle ja danskulle!
  T:Jaskaweli

  VastaaPoista
 2. Setäsamuli! Miten mukavaa kuulla susta! Lopeta ensi kädessä vesipaasto, se ei ole ensinkän terveellistä.
  Mä oon kuullu että suomessa on jo kevät! Ihan huippua. On taas yks tavi selätetty!
  Täällä on ollu ihanaa mutta mua ei ollenkaan haittaa vaikka seuraavat 3kk menis nopeesti ja pääsis suomeen :) Ihanaa ku sitte on Anttonin ylppärit ja Onervan rippijuhlat ni pääsee syömään herkkuja!

  VastaaPoista
 3. Onhan se kevät huippua, mutta hiihtäminen keväällä vielä huipumpaa. Uskomatonta, 30 min päästä muin 5 vrk vesipaasto loppuu! Ollu huippu kokemus kaikkine mietteinee ja tuntemuksinee! Ollaan täällä Jerisjärvellä nyt ja loppuviikko aateltii hiihellä ja SYÖDÄ! Ja keväällä syömingit totisesti jatkuu kotosalla, slurps
  T:jaska

  VastaaPoista