Pages

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Viikko..... 11???

Heisulivei haisulit!

Voihan nenä, eilen en ehtiny kirjotella koska oli viikon toinen aurinkoinen päivä ja se päivä meni rannalla ruskistellessa! Aah!
Tänäänkin paistaa aurinko mutta istun visusti sisällä. Meillä on tänään koulusta lomaa, koska on paikallinen vapaapäivä (juhlitaan ensimmäisen kuninkaan syntymäpäivää tai valtaan astumisen päivää). Mulla on tällä viikolla kaks koetta ja kaks ryhmätyön esittelyä, joten ihan lomafiiliksissä en tällä hetkellä oo. Mutta kuitenkin! Ihanaa kun aamulla sai kääntää kylkeä ja pierasta ja jatkaa unia.

Ja kattokaa miten mua tänä aamuna hemmoteltiin! <3


Mulla oli just ruvennu tuleen paha olo, ja ajatus aamupuuron keittämisestä tuntui kuvottavalta. Tää oli aivan paras aamu ja aamupala! Ja kattokaa noita mun ukkeleita! <3 (Ps. Dansku on periny isänsä silmät ja äitinsä silmäpussit)

Sitten ikävämpiin asioihin.
Meidän yöt on ollu täällä Thaimaassa pääosin aivan K A M M O T T A V I A !!! Ollaan siis opetettu Dansku nukkumaan omassa sängyssä omassa huoneessa, eikä oo menny kyllä lainkaan putkeen se homma! Viimeyönä se tais tulla sen perinteisen kymmenen kertaa meidän sänkyyn, ja joka kerta kannetaan se sitkeästi takas omaan sänkyyn. Viimeyönä sille ravaamiselle löyty kyllä selityskin, kun sen kymmenennen kerran jälkeen Jaska kysy Danielilta mikä sillä on hätänä. Pojalla oli pissahätä mutta se ei osannu sitä kertoa ennen ku kysyttiin. Reppana <3
Välillä ravaaminen jää siihen kahteen tai kolmeen kertaan, mutta en rehellisesti sanottuna muista millon oltais viimeks nukuttu täydet yöunet ilman häiriöitä.
Myös kuivaksi opettaminen on heittäny häränpyllyä. Ollaan taas lähtöpisteessä ja pojan virtsankarkailu on lähteny lapasesta. Onneks ollaan pystytty suhtautumaan siihen aikuismaisen kypsästi :D Pidetään sillä vaippaa eikä toruta sitä. Opetellaan lisää sitten Suomessa.

Me saatiin viimeviikolla kaks suomalaista veljeä meille! Ne onki täällä sitten melkein siihen asti kun mekin, eli toukokuun loppuun. On ollu tosi mukavaa, enkä kyllä yhtään pistäny pahakseni että viimeviikolla sain tuhottavakseni 600g irtokarkkeja. Inhottavaa oli, että puolet niistä lensi kaaressa pyttyyn yhden epäonnisen aamun jälkeen :S Mutta makunautinto oli huikea! Ja kaapissa on vielä pari pussia herkkuja ja jääkaapissa suklaalevy. Eipähän pääse emännän takalisto liikoja kapenemaan..!

Käytiin eilen biitsireissun päätteeksi porukalla ihanassa paikassa syömässä! Alkupaloiksi otettiin terveysmehut- toinen suomiveljistä valitsi juomaansa sitäsuntätä ja höysteeksi valkosipulia. Urgh! Ite tyydyin ananas-mango-mehuun :D


Säästettiin eilen 1000 batia (25e) ja ajettiin skootterilla rannalle! Yleensä ollaan menty taksilla. Matkat meni sairaan hyvin, mutta meikäläisen arse ei meinannu kestää. Tässä ollaan rannan tuntumassa ostamassa hetelmiä.

Saatiin poika ekaa kertaa rannalla pikkäreille! Voi veljet!


Yksi viimeviikon kohokohdista oli kun posti toi limenvihreän kirjekuoren! Kotiväki oli muistanut meitä kirjeillä ja kortilla! Buaah, tuli niin koti-ikävä! <3

<3

Tajuatteko että ollaan jo HUHTIKUUSSA!!! Ja mulla on enää 5vk koulua, en voi käsittää! Ainoa huolenaihe on se miten mä mahdun tohon mun koulupuvun paitaan loppuajan! En suostu ostamaan enää uutta riepua. Mutta napit meinaa nyt jo singahdella sinne tänne! Edellisen paidan vaihdoin vasta siinä vaiheessa, kun kesken ryhmätyö-tapaamisen huomasin kiinalaisen poika-opiskelutoverin ilmeestä että nyt kaikki ei oo kunnossa.. Paidannappi oli auennut mukavasti ja paljasti rintaliivit kaikelle kansalle. Camilla "vanha irstailija" Taipale.

Danieli kädet on saanu pikkusen arpia tän reissun aikana, kiitos moskiittojen! Onneks ne ei oo nyt pitkään aikaan häirinny sen suuremmin, varmaan ovat kuolleet sukupuuttoon. Mutta kauheen kivoja valkosia arpia on poika saanut itselleen raavittua.

Kurre <3
Kattokaa kuka kurkistelee tuolta keskeltä vaaleansinisessä paidassa <3 Vietiin Danskun kuva meidän lempiravintolaan jonka työntekijät palvoo Danskua. Nyt voin ylpeenä esitellä koulukavereille että tosa on mun jälkikasvu!

Jos tosta pari ripseä leikkaisin ja liimaisin itelleni.

Mulle ei käy koskaan näin! Tää oli varmasti eka kerta! En ollu syöny koko päivänä mitään pientä snäksiä lukuunottamatta. Rupesin koulussa ihmettelemään miks on veto pois eikä opiskelu suju yhtään. Yleensä mä muistan syödä vähän liiankin usein.



Tämmönen Villa olis kaupan koulun läheltä :D

Dansku pruukaa nykyään pakata meidän kaikkien kengät rattaitten alakoriin :D 

Harittaako mun silmät, vai näättekö te saman ku mä? Meidän makuuhuoneen ilmalämpöpumpun reunasta on syntymässä vauva!

Täällä on alkanu sadekausi. Terve. Kuurosateita tulee monta päivässä. Siks nää aurinkoiset päivät pitäis ehdottomasti pyhittää ulkoilulle eikä koneella istumiselle! Pyykinkuivatuskin on ihan mielenkiintosta puuhaa sadekauden aikana.. 

KÄYTIIN PERJANTAINA ULTRASSA!!!!!! UAAAAHHH!!!! <3<3<3<3<3

Ultran jälkeen emännälle maistui suklaakakku (TAIVAS!)...

... ja isäntä tyytyi järsimään knikku-sandwichia. Maksunsa kullakin! :D




Dansku tutkimassa mun maskipussin sisältöä. Tuttu ja turvallinen piilopaikka.
Jos ruoka on hyvää, Dansku nostaa peukun pystyyn. Todella huvittava! :D


Loppuhuipennukseksi kuva jonka Jaska nappas eilen rannalta. Kattokaa mikä taivas!

Nyt mun on pakko lopettaa! Takalisto on erittäin puutunut ja pitäis jatkaa kokeitten luvulla. Ollaan lähdössä lauantaina hotellilomalle ihan vain virkistyksen ja vaihtelun vuoksi :D Varattiin hotellihuoneet yhdestä saaresta. Mulla on nimittäin ensiviikko lomaa koulusta, kun täällä alkaa Songkra- festivaalit. Se mikä näissä festivaalieissa kuulostaa huipulta on se, että ihmiset heittelee toistensa päälle kylmää vettä. Edes naapurin harmittomat mummot ei tunne armoa! 
Siitä tapahtumasta lisää loppuviikosta tai ensiviikolla kun kotiudutaan.

Ihania kevätpäiviä!













5 kommenttia:

  1. Ootte kyllä huippuja!! Ja tuo ilmalämpöpumpun synnytys sai räjähyksen aikaan..

    VastaaPoista
  2. Mun nauru ei pysynyt tämänkään tekstauksen ulottumattomissa! Sori ny vaan mutta kirjoitat valloittavasti!!!! - Lalli

    VastaaPoista
  3. Kaisa,, mä oon kattonu ekasta päivästä asti että sieltä on vauva tulossa! Ponnistusvaihe ei vaan meinaa oikein edistyä!

    VastaaPoista
  4. Arvaa mitä? Daniel näyttää ihan Leeviltä, kun siltä on leikattu hiukset :) Sinun jutut on muute ihan parhaita :D
    -Noora

    VastaaPoista
  5. Noora, niinpä näyttääkin! :) (ainakin ripset on yhdistävä tekijä, oon niin katkera niistä!)

    VastaaPoista