Pages

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Finally here!

Peeeriiillläääää!!!!

Täällä vihdoin!
Huhheijjaa, tulipahan istuttua lentokoneessa (anteeksi, monikossa) varastoon asti! Reilusti yli vuorokausi meni että päästiin perille, mutta nyt. Vihdoin täällä. Uskokaa tai älkää. 
Voin sanoa että kahden vaihdon sijaan yksi vaihto olisi riittänyt. Meidän reipas kaksivuotias (joka nukkuu parhaillaan suihkunraikkaana pyyhkeeseen käärittynä matkan univelkoja pois) oli maailman kiltein ja ihanin matkaseuralainen, samoin isänsä. Itseäni en voi liiemmin kehua. Tätä päivää on rattoisasti värittänyt muutamat (3) oksennukset aina siellä täällä: lentokoneessa, taksissa ja lentokentällä. Reagoin näköjään nykyisessä tilassani kaikkeen oksentamalla, byäh.

Hotelli (joka on viikon ajan meidän koti) sijaitsee tulevan opinahjoni vieressä. Tänne me nyt yritetään kotiutua ja etsiä samalla ihan oikeaa kotia jossa viettäisimme loppuajan.

Ulkona sataa vettä (whaaat, täällähän piti paistaa aurinko!!!) ja Jaska lähti ostamaan meille murkinaa. Huomenna aloitamme Thaimaan valloittamisen uusin voimin. Siihen asti, kuulemiin!

Ps. Laittelen kuvia jahka päästän sisäisen paparazzini (joka on jäänyt auton alle) valloilleen.

Pps. Taksi vei meidät Bangkokin halki toiselle lentokentälle, mutta merkkiäkään mellakoista ei näkynyt. Hyvä niin.

1 kommentti:

  1. !!:Dhyvinvoinnin toivotuksia!:)
    siisti ko teillä täää blogi!

    VastaaPoista