Pages

maanantai 20. tammikuuta 2014

Kuvia ja ajatuksia.

Laitan tähän nyt kuvia meidän lentomatkasta.

Daniel Hki-Vantaan lentokentällä :D Oltiin ihan vähän homssuisen näköisiä! Toiset kulki siellä toppatakeissa, me oltiin jätetty mahdollisimman paljon ulkovaatteita autoon.

Hyvin nukutun yön jälkeen?

Istanbulin lentokentältä. Ihon pigmentin tummuus kohdallaan!

Perillä! Kuva hotellin partsilta. Hotellihuoneen kuvat jää julkaisematta jotta illuusio ei säry :P

Inana peeni nukkuu univelkoja <3Elikkäs terve taas!
Nyt ollaan täällä toista kokonaista päivää ja pikkuhiljaa ruvetaan asettumaan taloksi. Yllättävän nopeasti unirytmikin kääntyi paikalliseen aikaan, vaikka aikaero Suomeen on 5h.

Eilen käytiin Citymarket-tyyppisessä marketissa. Olis kiva tehdä täällä enemmänki ruokaa ite, mutta hotellihuoneen varustukseen kuuluu ainoastaan jääkaappi, joten täällä ei paljon keitellä eikä paistella. Tosin noutoruoka ja ravintolaruoka on ihan käsittämättömän halpaa, alle 2€:lla saa kaksi aikuista mahan pullolleen (ellei kyseessä oo niin tulista ruokaa että sisuskalut meinaa kärventyä. Niihinkin ollaan törmätty.)

Soitettiin eilen suomalaiselle kiinteistövälittäjälle ja toivotaan että löydetään sitä reittiä meille tuleva koti. Käytiin tänään omin nokkinemme kattomassa koulun lähellä olevia Villoja jotka oli ihan jees, mutta ootetaan vielä että käydään kattomassa kiinteistövälittäjän suosittelemia taloja.

Liikkuminen täällä on vähän niin ja näin. Taksikyydit maksaa paljon, omaa autoa ei kuulemma kannata vuokrata (liikenne on ihan päätöntä ja kolaritilanteissa turisti kustantaa aina viulut) ja skootterikyydit näyttää aika hurjilta: pienen skootterin päällä saattaa matkustaa 4hlöä: 2 aikuista ja 2 lasta. Saa nähdä mikä keino me otetaan käyttöön. Toistaiseksi taksi on kuskannut mutta se ei tosiaan pidemmän päälle kannata. Busseihinkaan ei ole luottamista, vaan ne kulkevat ihan omia aikataulujaan.

Ulkona on tosiaan hiukan lämmintä, eikä tuolla kannata klo 10-14 välillä paljon pärstäänsä näyttää. Thaimaalaisetkin viihtyy silloin parhaiten sisällä. Käytiin puolenpäivän aikaan kävellen kattomassa niitä Villoja, ja pitkästä aikaa tuli taas todettua että kainaloiden hien eritys toimii edelleen moitteettomasti.

Tänään ois vielä suunnitteilla käydä tsekkaamassa paikallista rantaelämää. Harmi vaan että sinne on 6km matkaa eli ainakaan meikäläinen ei meinaa jalkojaan rasittaa. Ja mehän ollaan päätetty että ainoastaan nynnyt käyttää aurinkorasvoja! :D

Voikaahan hyvin siellä suomessa! Onneks ostin lentokentältä Panttereita niin saa lievitettyä niillä koti-ikävää (jota ei vielä ole) ja sokerivajetta (anteeks mitä..).

Kuulemiin! :)

Ps. Ihan uskomatonta miten paljon paikalliset ihastelee tota meidän kaksvuotiasta! Lapset saa ihan eri tavalla täällä huomiota mitä Suomessa!

2 kommenttia:

  1. Mä olin tosi huolissani, ku ei kännyyn pärähtäny ok viestiä, sillon ku teiän ois pitäny olla perillä, mutta onneksi nyt täällä kuitenki näkyy että kaikki on ok. Muista viikon välein lähettää tosiaan niitä ok viestejä, että en huolestu :) Ihanalta näyttää siellä. Ja muuttakaa villaan. Se voi olla ainut mahollisuus ikinä asuu sellasessa!!
    <3 anselmi

    VastaaPoista