Pages

torstai 23. tammikuuta 2014

Thaimaa, karppaajan paratiisi?

Vastaus otsikon kysymykseen on: absolutely not.
No, onneks (?) minä en oo karppaus-kotkotukseen sortunut vuoden päiviin joten no problem! Mutta veikkaan, että riisi ja nuudeli ei hetkeen maistu kun kotiudutaan takasin suomeen.

Me löydettiin ihana ravintola tästä yliopiston läheltä, ja mikä parasta, sieltä saa eurooppalaistakin ruokaa! Oon nauttinu siellä suuresti tomaattikeitosta ja salaateista iänikuisen riisin sijaan! Lisäks Daniel söi siellä tänään muusia ja lihapullia, ja poika popsi niin ison lautasellisen että tais silläkin olla ikävä kotiruokaa.
Täällä on kylläkin kaikki ihan tututkin ruuat ihan eri makuisia mitä suomessa. Esim. ostettiin marketista twix-patukka ja Activian mansikka- ja mustikkajugurtteja. No. Jugurtit ei valitettavasti ollu mansikkaa eikä mustikkaa nähnykkään. Mansikkajugurtti oli väriltään teollisen pinkkiä ja maistui juuri siltä miltä näytti, samoin mustikkajugurtti. Twixissä ainoa tuttu juttu oli hampaissa rapiseva keksi, muuten en ois tunnistanu nimensä veroiseksi patukaksi kuuna päivänä!


Vesimelooni sen sijaan on pettämätöntä! Näillä hellelukemilla syödään sitä aamuin ja illoin.


Jaska osti tänään kokonaisen kookoksen ja lipitti pojan kanssa pillillä sen mehua.


Poika paistattelee päivää.
Yhtenä päivänä söin hotellin ravintolassa tosi hyvää kanamuhennosta. Haukkasin suurella ruokahalulla punaista paprikaa joka ei sitten ollutkaan paprikaa vaan CHILIÄ! Kyllä ois ollu piilokameralla aihetta kuvata mun naaman vaihtelevaa väritystä ja paljonpuhuvia ilmeitä kun yritin sammuttaa suussa roihuavaa tulipaloa VEDELLÄ joka ei todellakaan ole oikea sammutusväline! Ois pitäny rynnätä keittiöön ja huutaa DUJUHÄVKRIIM!!!
Varovaisuus on ihan jees juttu jos ei oo ihan varama mitä suuhunsa laittaa.

Käytiin muuten eilen rannalla. Lämmintä piisas ja mun sisäinen auringonpalvoja pysyy edelleen sisäisenä. Jos sanoisin nauttivani auringossa makaamisesta niin valehtelisin. Älkää siis ihmetelkö jos tuun takas Suomeen yhtä värittömänä ku tänne lähtiessä! Merivesi oli kyllä ihan järisyttävän upean turkoosia ja muut rannalla olevat ruskettuneita ja muutenkin itsetuntoa latistavia :D Daniel ei piitannut vähääkään merestä eikä kuumuudesta. Pikkuhiljaa sekin ehkä oppii pitämään merestä. Ainakin toivon niin. Rannalla on huomattavasti mukavampaa jos välillä käy pesemässä enimmät hienhajut pois. (Thaimaalaisten hiki haisee muuten ihan erilaiselta kuin suomalaisten. Tämä kiinnosti teitä varmasti.)
Tultiin rannalta illalla ja kyyditsijänä toimi vanha ja romuluinen Tuk-Tuk auto. Kuski oli aivan ihana ja harvahampainen ukkeli <3 (Tuk-Tuk auto on siis lava-auton tyylinen: me istuttiin auton avonaisessa peräosassa ja yritettiin pidellä peruukeista ja tekareista kiinni ettei ne ois lentäny tuulen mukana. Bensa haisi ja kolina kävi mutta kyyti oli taatusti mieleenpainuvinta sorttia!)

Huomenna me muutetaan omaan kotiin! Siitä lisää myöhemmin :)

Loppukevennykseksi vielä video, saa nähdä aukeaako!

Tässä ois vielä terveisiä Ansso-tädille mutta tämä(kään?) video ei taida aueta..1 kommentti:

  1. En ala ku ei auennu, mutta Daniel näyttää tosi paljon isommalta, ku jouluna. Liekö kesävaatteet saa aikaan optista harhaa, vai onko se jotenki muuttunu siellä heti viikossa?

    VastaaPoista