Pages

torstai 30. tammikuuta 2014

Lastenkoti....

...joka ei ollutkaan lastenkoti. Vaan enemmän koulun tapainen systeemi joka kuhisi ihania pieniä innokkaita ipanoita <3

Sellaisessa siis kävimme eilen.


Ihana kenkäteline niillä muksuilla ainakin on! (Paitsi että, missä kengät...?)Tällä mitataan varmaankin vaahtosammuttimia?

Lapset oli kyllä tosi suloisia ja innokkaita esiintyjiä. Ne osas jopa laulaa englanniks!Me siis ajettiin bussilla paikalliseen "lastenkotiin". Istuttiin ja katsottiin lastenkotia käsittelevää videota. Alkuun meni oikein hyvin, mutta sitten. Kylmä hiki rupes nousemaan meikäläisen iholle ja mä tiesin että jaahas, nyt ois päästävä makuulle ja jalat kohti pohjoista aika nopeasti. Se ei ollu ikäv kyllä mahdollista. Pian mulla rupes meneen korvat lukkoon ja siinä vaiheessa painelin pihalle asap. Hengittelin raitista (+30asteista) ilmaa ja onneks ystävällinen opettaja yliopistolta avas mulle vesipullon koska en saanu sitä auki. Pyörrytys meni pikkuhiljaa ohi, mutta jälkiseurauksena mun oli käytävä oksentamassa paikallisen puun juurelle.
Ne asiat jäi ikävä kyllä päällimmäisinä mieleen lastenkotireissulta! :D
Lisäks kävi niin onnellisesti, että olin ilmottanu mun koulukyytsärille tarvitsevani kyytiä puoli neljältä, mutta me päästiinkin koulusta ja puoli kahdelta. Soitin kuskille joka ei tosiaan ymmärrä sanaakaan englantia. Meinasin ruveta kirkumaan, koska kaikkeen mitä sanoin hän vastasi "oke oke oke." Sitten seurasi hiljaisuus ja sen jälkeen "haloo?". Niimpä luovutin ja pistelin reippaasti töppöstä toisen eteen.
Sillä matkalla opin tietämään mitä kuumuus on.. Kun ulkona on +30 lämmintä, kävelet ylämäkeä reppu selässä eikä ympärillä käy kerrostalojen vuoksi tuulen virettäkään, niin tiedät mitä kuumuus on. Naama tomaatin värisenä saavuin kotiin. Ja sen värisenä se pysyikin sitten loppupäivän.


Tänään meillä oli Thaimaan kulttuuria ja kieltä käsittelevä päivä. Aamupäivä meni heikonlaisesti, koska ennen virallista ruokataukoa mulla rupes oksettamaan niin karmeasti että oli poistuttava luokasta vähin äänin ja juostava lähimpään ravintolaan syömään. ÄRSYTTÄÄ OLLA TÄMMÖNEN VAIVAHINEN!!!!!
Tässä todistusaineistoa mun kintuista jotka sulautuu edelleen todella hyvin tohon gluteenittoman väriseen penkkiin.Me etitään Danskulle kuumeisesti hoitajaa muutamaksi päiväksi viikossa. Tilannehan on se, että Jaakko tekee töitä Suomeen 3pv/vk. Ja koska työajat on suomen toimistoaikoihin, niin paikallista aikaa se on klo 13-21. On todella virkistävää tulla väsyneenä koulusta ja ottaa saman tien hoitovastuu. Pieni hoitoapu ei siis olisi pahitteeksi!  Katsotaan löydetäänkö sopiva hoitaja vai mennäänkö näillä eväillä hamaan tappiin asti.

Kello on paikallista aikaa kohta 19 ja aurinko rupeaa tämän päivän osalta luovuttamaan. Daniel halusi vielä mennä uima-altaaseen. Tämmöinen oli siis tämä ja eilinen päivä :)
Kuulemiin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti